SSPNi PLUS ONLINE REGISTRATION

Thursday, 17 August 2017

DIANZ VITAMIN C & E

Assalamualaikum.

&

hye.


Product : Dianz Vitamin C & E
Product Type : Tablet (30)
Price : WM RM45 / EM RM50

Kali ni nak review sikit produk Dianz Vitamin ni...

Ada sesiapa yang dah cuba ke produk ni?

haa...

Produk ni memang sesuai sangatlah kalau nak hilangkan jerawat.
Saya consume sebotol je sehari sebiji, selama 30 hari.

Alhamdulillah, nampak jg perubahan jerawat dah kurang tumbuh.
kalau tumbuh pun, dah tak seteruk jerawat batu dulu.

huhuhu...pernah nangis bucu katil tau sebab jerawat ni..

                                             

Nak extra effect?
Consume 2 biji sehari selama 15 hari.
Sebotol mengandungi 30 tablets.

Kelebihan Produk :
*Vit C utk merawat parut / jearwat / jeragat
* Vit E untuk melembabkan kulit
* Kolagen asli berasaskan ikan Talapia utk kulit lembut dan gebu
* Glutathione untuk memutihkan kulit seluruh badan
* serbuk mutiara untuk menggandakan proses pencerahan kulit

Kebiasaannya kita dimomokkan dengan mentaliti makanan tambahan ni, merosakkan buah pinggang la..ada side effect itu ini lah...

Jangan takut ye..tipsnya mudah je..

Minum sekurang-kurangnya 3 liter air sehari.
Apa-apa supplements or ubat yang kita consume, kena minum air banyak-banyak tau...

well, nampaklah kurang..tapi kalau nak flawless tu, belum lagi ler...
baru sebotol kan..hehehehe...

Jia You hafsah choing!

3 comments:

  1. Yup...minum air lebih...itu sangat penting..dan mengikut keserasian tubuh seseorang juga..moga istiqhomah dan mendapat kesan yang diingini..amin..insyaAllah :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup betul, air sangat penting untuk cuci segala organ dalaman kita. insyaAllah..aminn :))

      Delete
  2. Kak, selama akak ambil dianz ada tak kesan pencerahan pada kulit akak? Sebab saya pernah consume dianz sebanyak 5 botol tapi tak ada kesan pencerahan langsung. Tapi jerawat dan parut jerawat tu cepat surut dan pudar.
    -Rizal

    ReplyDelete