SSPNi PLUS ONLINE REGISTRATION

Friday, 18 August 2017

Khalish Susu Kambing

Assalamualaikum..


Hye.

Harini nak review sikit tentang Susu Kambing jenama Khalish ni.

Khalish Susu Kambing

Kebetulan masa tu, tengah makan dengan family, saya direct jer walk-in kedai Dyll'souq di bangunan Empire tingkat 1 Tawau.

Malam tu juga saya buka dan try susu ni...
see?..
tak sabar sabar kan.. hehe

Susu kambing original berbanding yang lain yang pernah saya cuba.

kenapa saya kata macamni?

coz my mum siap perli, saya dah macam bau kambing dah sejak minum susu ni..
aippp...


Produk : Susu Kambing
Jenama : Khalish
Perisa : Asli & Coklat
Harga : RM44 SM / RM50 SS
Berat Bersih : 500 Gram



Kenapa pilih Khalish?

100% organik

Tanpa pewarna tiruan

Tidak berbau hamis

Tiada mineral sintetik

Tiada krimer Tenusu, Soya atau Jagung

Berasaskan Bahan Non-GMO

Diproses mengikut kesesuaian semua peringkat umur

BErsifat kurang allergik, amat sesuai dngn golongan alahan laktosa (ptotein susu lembu)

Kaya dengan khasiat semula jadi

Halal (No. Rujukan: JAKIM/(S)/(22.00)/492/2/ 1 075-04/2015)

Cara Penggunaan:

Cadangan hidangan kanak-kanak 1-3 tahun
180ml air suam + 3 sudu

Cadangan hidangan untuk 4 tahun keatas
180ml air suam + 4 sudu
Peringatan:

Elakkan guna air panas yang mendidih supaya khasiatnya tidak hilang.
Bancuh menggunakan air suam atau sejuk.
Penyimpanan:

Masukkan pek yang sudah dibuka ke dalam bekas kedap udara yang bersih & kering

Penafian:
Review ini saya tulis secara sukarela tanpa sebarang bayaran.
Sekian.

Thank You.

.
.
.
.
.
.
.
.

2 comments:

  1. ritu spupu jenuh gak nak tukar susu lembu p susu kambing untuk anak dia. tapi lepas tu ok kasi minum Khalish ni. tapi CT apa jenis susu kenot go =P

    ReplyDelete