SSPNi PLUS ONLINE REGISTRATION

Friday, 25 December 2015

Birthday Shoutout III

Birthday Shoutout for Farrah & Fezah!

Due to stress of study week, ditambah lagi dengan cuti umum (cafe tutup weii).
Tetiba bebudak ni ajak pergi picnic!
Tapi picnic bukan saja-saja tau,
Picnic sambil surprise-kan birthday girls Farrah and Fezah!


lokasi pilihan kali ini bertempat di Kuala Perlis!
Tak lah jauh sangat dari kediaman.
Sekali sekala laburkan sedikit wang, enjoy and rilex, chil chil dengan housemates.
Bonding time katanya..:)


Menu kali ini simple sahaja.
Jimat, masak sendiri.
-2 slice kek sebagai syarat
-Spaghetti
-Nasi lemak
-Apam Balik
***dah makan, bagi hadiah.Selesai picnic***


"Dah makan, kita buat apa anak-anak?"

 "selfie lahh..."


Picnic-nya setengah jam ja. Selfie tu yang berjam-jam!

haha!

Best day ever!

Happy Birthday Farrah & Fezah!

6 comments:

  1. hi nice sharing done folo, folo me back ;)

    ReplyDelete
  2. terliurnyaa tengok makanan. i is kenot. hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Maafkan keterlanjuran saya post gambar itu..huhuhu

      Delete
  3. Haruslah selfinya tu >_< satu kewajipan kalau dah hangout dgn kengkwn

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..betul..tp sy still x reti2 nak selfie..:'D

      Delete