SSPNi PLUS ONLINE REGISTRATION

Saturday, 26 December 2015

Ask Me Segmen by Hafsah Choing

Assalamualaikum and hye..

Tetiba pula terfikir idea nak buat segmen lain dari yang lain sedikit.
Sambil-sambil join segmen ni,
boleh lah saya blogwalking dan tambah rakan..:D
Itupun jika ada yang sudi join.
Maklumlah I nie newbie..
haha!

HOW?

kenalah baca terma dan syarat saya di bawah banner ni..:)


Terma dan Syarat:

1. Follow blog Hafsah Choing *wajib

2. Buat entri bertajuk "Ask Me Segmen by Hafsah Choing"

3. Copy banner di atas dan backlink ke entri ini.

4. Berikan maximum 3 soalan dalam entri anda untuk saya jawab.
*soalan pendapat sangat dialu-alukan. insyaAllah akan saya jawab seikhlas hati :D*

5. Soalan perlu berbeza bagi setiap blogger.
*saya akan update di entri seterusnya./click banner dibahagian bawah entri ini*

6. Jangan tanya nama penuh saya dan hal-hal yang terlalu peribadi.
*saya berhak untuk tidak menjawab mana-mana soalan yang sensitif, bercanggah dan difikirkan tidak sesuai*

7. Tag sekurang-kurangnya seorang rakan.

8. Tinggalkan link entri anda di ruangan komen.

9. Segmen tamat pada 31 December 2015.

***Maaf, saya tak sediakan GA. Segmen ini adalah segmen pertama dan percubaan saya. Salam kenal :)***

5 comments:

  1. Assalamualaikum, saya join ya :D
    http://greennyworldland.blogspot.my/2015/12/ask-me-segmen-by-hafsah-choing.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. noted:D tq sarah..http://wanitadisebaliktopeng.blogspot.my/2015/12/ask-me-segmen-2015-q-slot.html

      Delete
  2. Ohhh...macam best...jugak...ni...nak join...kejp ya...saya...copy...n paste....jeng!!!!jeng!!...tgh fikir...apa soaln nk suruh di tanya
    ...

    ReplyDelete
  3. Saya sudah...join...jom ke blog saya...http://www.keladionline.com/2015/12/ask-me-segmen-by-hafsah-choing.html?m=0......slmt bersegmen semua...

    ReplyDelete